Tots a Taula!

Dissabte 19 de Novembre | 17:00 - 18:00

 • featured image

  TOTS A TAULA!

  Espectacle musical. Escrit per Marc Parrot. Il.lustrat per Eva Armisén.

  Algú crida TOTS A TAULA! I comença un món ple de sensacions. A vegades és emocionant. D’altres, un horror. A vegades pot durar hores, i d’altres, tan sols cinc minuts. I és que, en ocasions, menjar és una gran aventura…

  Les cançons d’en Marc Parrot i les il.lustracions de l’Eva Armisén s’uneixen de nou en aquest llibre per cuinar sis nous personatges amb què, sens dubte, petits i grans ens identificarem.

  A l’espectacle el Marc interpreta en format acústic (veu i guitarra) les sis cançons del CD que acompanya el disc mentre l’Eva fa una il.lustració per a cada un dels personatges. El resultat són 40 minuts de diàleg entre la música i la pintura amanit amb la participació sempre el.loquent del públic infantil que no treu els ulls de l’escenari.

  Marc Parrot és músic. Fa molt de temps que composa cançons, les canta i les grava perque tothom pugui escoltar-les. És a més el compositor i creador de sintonies de televisió i de discos com el del Club Súper 3.

  Eva Armisén és pintora. Fa dibuixos senzills, tendres i divertits, dibuixa sobre les petites coses que ens passen cada dia, coses que ella veu, escolta i sent. Els seus quadres han viatjat per tot el món i han arribat a llocs tan llunyans com Los Ángeles o Corea.

   

  Dir. Escrit per Marc Parrot. Il.lustrat per Eva Armisén. / 60'