Sessió escolar de 6-8 anys

Dimecres 16 de Novembre | 09:00 - 10:00

 • featured image

  Louis

  Louis té 10 anys. Es va convertir en sord quan era un nen. Li agrada jugar amb les seves mascotes favorites: els cargols. Però ha d’afrontar el repte de l’escola.

  Festivals i Premis: Clermont-Ferrand Kids selection. Cinéma en Liberté – Festival international de courts-métrages.

  Dir. Violaine Pasquet / FR / 9' 22"
 • featured image

  Neïla

  Dalt de les muntanyes de Sibèria hi ha un poblat de nenets. Neila, una noia imprudent i aventurera, trenca accidentalment el vidre de Noum. Ella decideix anar cap a llocs desconeguts per reparar-ho. No obstant això, durant aquest perillós viatge, la nena es queda sola, perduda en la immensitat de la tundra.

  Festival i Premis: Neum Animated Film Festival. FANTOCHE. Rabbitkids. Festival Internacional de Cinema Infantil Brazil. Festival du Film d’Animation de Paris. ANIMAMUNDI Brazil.

  Dir. Langou Lucas, Tabar David, Bellot Audrey, Vezzoli Guillaume, Desoutter Laurene, Zhang Eline, Fernandes Amandine, Lahaeye Ludivine. / FR / 9' 07"
 • La mort estima la vida (Death loves life)

  Jove i bella, la vida està captivada amb el món al seu voltant. La mort es va enamorar de la innocència i la vivacitat de la vida, però els seus intents de connectar amb ella són fugaços. Tot i el camí feixuc i destructiu de la mort, la vida es recupera de cada pèrdua amb fortalesa. En la foscor de la mort, un amor apassionat per la vida floreix.

  Festivals i Premis: Cleveland International Film Festival. LA Shorts Fest.

  Dir. Clara Lehmann / USA / 4'
 • featured image

  El nen anomenat Su (A boy called Su)

  Su està a l’escola bressol i no parla anglès. Es passa l’hora de dinar jugant només amb la seva pilota preferida. Quan la perd per un pinxo, Su ha de comunicar d’alguna manera que sap com recuperar-la. Només quan pot mantenir-se per si mateix, podrà fer amics i deixar la pilota al darrere.

  Festivals i Premis: Special Jury Award for Fiction in International “Gold Panda” Awards, Sichuan Festival, 2015. Uppsala International Short Film Festival. Guanajuato International Film Festival 2016. Encounters Film Festival.

  Dir. Vedrana Music / Aus / 7' 59"
 • Éloïse, la petita somiadora (Éloïse, little dreamer)

  La realitat de la celebració i la protesta es difuminen mentre que la petita Eloïse travessa carrers plens de color i so, a la recerca de la cara que li doni tranquil·litat.

  Festivals i Premis: Best animated film from New York City International Film Festival. Best children’s animation from Rhode Island International Film Festival. Best experimental film from Cinema Monster Film Festival (USA). Best student’s animated film from Mosaic film festival (USA). Award of excellence, by the “After hour film society” of Chicago.

  Dir. Myriam Obin / CA, Quebéc / 4'
 • featured image

  Gàbia (Ploty)

  Un ocell en una gàbia, un nen petit en un parc infantil, dos gossos a cada costat d’una tanca. Les particions de diversos tipus acompanyen les nostres vides des del principi fins al final. Cada un de nosaltres se n’ocupa en el seu propi camí. Realment té sentit separar-nos dels nostres veïns amb una paret? La pel·lícula és una reflexió sobre el paper de les “tanques” a les nostres vides. Tant els reals com els que hi ha a la nostra ment.

  Festivals i Premis: Giffoni Experience Film Festival 2016, Italy – Amnesty International Award. 58th International Leipzig Festival for Documentary and Animated Film, Germany. Premiers Plans Film Festival, France. 15th T-Mobile New Horizons IFF, Poland. Balkanima 2015, Serbia. Melbourne International Animation Festival 2016, Australia.

  Dir. Natalia Krawczuk / Pol / 7'
 • featured image

  Mart 3752 (Mars 3752)

  En una nit brillant, un noi jove se’n va a dormir a l’herba, mirant fixament a la via làctia. Igual que un estel fugaç, el casc d’un astronauta cau del cel. A partir d’aquest moment, el destí del noi està fixat: haurà de viatjar a l’espai quan sigui gran.

  Festivals i Premis: ANIMAFEST CYPRUS. Festival Prototype Vidéo. Anibar Animation Festival. Fest Anča.

  Dir. Nicolas Bianco-Levrin / FR / 1' 32"
 • featured image

  Arribada a la ciutat Ele (Go to the city Ele)

  Un petit porc del rural “poble P” se’n va a viure a la metròpoli. Però es troba amb que un porquet de poble no sempre és benvingut entre els elefants que viuen a ‘Ciutat ELE’.

  Festivals i Premis: Best animated short ,Warsaw film festival. ANIMAC. Short Shorts Asia. ReAnimania. KLIK! Festival: Animated Shorts. Holland Animation Film Festival – HAFF. Bogotá Short Film Festival . Chilemonos.

  Dir. Wenyu Li / Ch / 9' 19"
 • featured image

  Ell va estar 3 vegades (Il était 3 fois)

  Dibuixant al voltant d’una taula, cinc nens es qüestionen l’aparició del primer ésser humà a la terra. D’on va venir? Aquesta pregunta condueix al petit grup a una sèrie d’arguments i explicacions extravagants.

  Festivals i Premis: ANNECY. Ottawa International Animation Festival. Plein la bobine. GIFFONI

  Dir. Julie Rembauville, Nicolas Bianco-Levrin / FR / 3' 15"
 • featured image

  No sóc un ratolí (I am not a mouse)

  Cada vegada que la Lucy és anomenada “Ratolí” per la seva mare, es converteix en un ratolí de veritat! Què farà?

  Festival i Premis: Audience price for the best animated short film for children at Zlin International Film Festival 2016, Czech Republic. Best Family/Children’s Film at Amarcord. Chicago Arthouse TV & Video Festival 2016, USA. TIFF KIDS Toronto. GIFFONI. 56th ZLIN FILM FESTIVAL …

  Dir. Evgenia Golubeva / UK / 2'
 • La nena i la nit (Das märchen der nachtfrau)

  Una nena petita vivia amb tres búfals. A boca de nit, els búfals tornaven a casa corrents, tancant acuradament portes, finestres i cortines. Però un dia, se’ls va oblidar tancar una finestra.

  Festival i Premis: Festival International du court métrage de Clermont-Ferrand. Oberhausen Film Festival. Animafest, Zagreb. Hiroshima International Animation. El Meu Primer Festival, Barcelone. Cartoon Club. Mo & Friese – Hamburg Short Film Festival.

  Dir. Madina Iskhakova / SWZ / 8' 30"