Petits Descobridors +3

Diumenge 20 de Novembre | 11:30 - 12:15

 • featured image

  Especialitat de la casa (Especialidade da casa)

  La rutina diària en una típica pastisseria / restaurant / cafeteria portuguesa amb una producció casolana.

  Festivals i Premis: ANIMAC; Monstra; PLAY Cinema Infantil de Lisboa; Prémio Nacional da Animação de Portugal.

  Dir. Margarida Madeira / PT / 2'
 • featured image

  Novembre (November)

  La tardor ha arribat a les ribes del riu. Els animalons estan treballant afanosamente, preparant-se per al llarg hivern.

  Festivals i Premis: Hiroshima; ANNECY; Clermont-Ferrand; New York Childrens Film Festival; Curtocircuito; Indie Lisboa; Ottawa; FEC Festival; Warsaw; Indie Lisboa; Oberhausen.

  Dir. Marjolaine Perreter / FR, SW / 4'
 • featured image

  Llops lunars (Månulvarna)

  Els llops lunars viuen en un bosc màgic. Ells estan sorpresos per la brillantor i totes les coses que llueixen i gairebé tots estimen la lluna. Totes les nits s’asseuen i miren distretament cap a ella. Una nit, el seu anhel creix tan intensament que decideixen que no poden simplement seure i mirar-la. Així que decideixen anar a la lluna.

  Festivals i Premis: GIFFONI; Nordic Fantasy; ERA New Horizons Poland; Seoul International Youth Film.

  Dir. Nima Yousefi / SE / 12'
 • featured image

  Sona com… (Sounds like)

  Un personatge de grans orelles que viu en una metròpoli és hipersensible al seu soroll. S’enfronta a un munt de contratemps i el caos el persegueix, fins que arriba a casa seva. Aquí comença a adonar-se que la seva sensibilitat no és un defecte, sinó un talent. Llest per enfrontar-se a la ciutat de nou, utilitza els seus sons per crear música.

  Festivals i Premis: ANIMAC; Animated Dreams; Monstra Portugal.

  Dir. Andrea Gulli / IT / 3'07''
 • featured image

  Diversió congelada (Eiskalt erwischt)

  Una batalla de neu és divertida per a tots! Perquè fa taaant de fred fora, el pingüí ha de pensar en alguna cosa especial per aconseguir que els seus amics s’uneixin en el joc.

  Festivals i Premis: GIFFONI; 56th ZLIN FILM FESTIVAL; Melbourne Animation; Sydney Film Festival.

  Dir. Verena Fels / DE / 3'5''
 • featured image

  Ser valent (Pawo)

  Pawo (nom tibetà que significa “ser valent”) és la màgica aventura d’una petita figura de joguina, que es troba a si mateixa en un món curiós. Gràcies a alguns companys estranys, es torna a poc a poc conscient de la seva força i habilitats.

  Festivals i Premis: Special Mention – Interfilm KUKI Int´l Film Festival for Children & Youth 2015; Little Anteaters Award – Golden Anteaters Film Festival 2015; Children´s Jury Award – Seoul Guro Int´l Kids Film Festival 2015; Best Children´s Film – Brasilia Animation Festival 2015; Winner Entrée – Short Soup Int. Film Festival 2016;  Children´s Film Award – Bayreuther Filmfest “kontrast” 2016; Best Animated Short Film Award – 18th BAMkids Film Festival 2016; Festival Director’s Pick – 13th Little Big Shots Int’l Film Festival for Kids; New German Animations 2015 – Special DVD-Edition of AG Kurzfilm –  German Short Film Association; L’Alternativa; Brooklyn Film Festival; ALCINE;  Odense; Leeds; MECAL Barcelona; Indie Lisboa; Guanajuato.

  Dir. Antje Heyn / DE / 7'38''
 • featured image

  Jo jugo, tu jugues, juguem (I play you play we play)

  Com una animació stop-motion, la pel·lícula registra el procés de la creació, que es reprodueix com un joc. Els blocs de fusta de formes geomètriques bàsiques com cercles, triangles i quadrats es transformen i es combinen entre si per formar imatges, éssers vius, objectes fets per l’home, paisatges i esdeveniments.

  Festivals i Premis: ANIMAC; DC Chinese Film Festival; SIGGRAPH 2015; ANNY: Animation Nights New York; Athens Animation Festival.

  Dir. Chai Mi / CHINA / 3'41''
 • featured image

  El tap i el cuc (Der maulwurf und der regenwurn)

  Un dia, un petit talp descobreix que tots els altres animals tenen un amic de la seva mateixa espècie per jugar, però el talp està sol i molt trist. Per empitjorar les coses, tot el menjar està començant a rebel·lar-se. Una cuc s’escapa a corre-cuita, just sota el nas del talp. La caça dins dels túnels comença!

  Festivals i Premis: Animafest; 59th ZLIN, Animafest Zagreb.

  Dir. Johannes Schiehsl / DE / 3'19''
 • featured image

  El petit guineu (Le renard minuscule)

  Enmig d’un frondós jardí, una petita guineu es troba amb un intrèpid nen que conrea plantes gegants. Per una feliç casualitat, tots dos descobreixen que poden fer créixer els objectes. Els dos petits dimonis pensen tota mena de coses per fer…

  Festivals i Premis: Berlinale; TIFF Toronto; El meu primer festival; Clermont-Ferrand; Oberhausen; My French Films Festival; Mar del Plata; Anima Bruxelles; Hiroshima; BFI London.

  Dir. Aline Quertain, Sylwia Szkiladz / FR,BE,SW / 8'
 • featured image

  L’escura-xemeneies (Le Ramoneur)

  Un escura-xemeneies treballa a les teulades de París. Una cosa sorprenent surt de la xemeneia. La seva vida canviarà per sempre.

  Festivals i Premis: Plein la Bobine; Balkanima.

  Dir. Nicolas Bianco-Levrin, Julie Rembauville / FR / 1'32''
 • featured image

  Pànic! (Paniek!)

  En el seu dia lliure, al cotxe, Marja té un atac sobtat de pànic: He apagat el gas? He deixat l’aigua oberta? Hauré tancat la finestra? Els seus errors imaginaris creixen a la seva ment fins proporcions absurdes.

  Festivals i Premis: NL Award for ‘Best Laugh’ – Klik! Amsterdam Animation Festival 2015; Animation Night Audience; Award for Best Short Film – Anima Brussel 2016; Audience Award Dutch Competition – Holland Animation film Festival 2016; Audience Award – International Trickfilm Festival Stuttgart 2016; Clermont-Ferrand.

  Dir. Joost Lieuwma / NL / 5'53''
 • featured image

  So per al cos expressiu (Clangs for the speaking body)

  Inspirada per les coreografies de Labanotation, una gamma de textures i les relacions entre el so i el moviment es presenten per al descobriment i el joc. La peça és una oda a la rica història de la música visual.

  Festivals i Premis: TIFF Toronto; Fest anca; Melbourne Aanimation; Cartagena de Indias.

  Dir. Angela Stempel / US / 2'03''