Aventurers +9

Dissabte 19 de Novembre | 12:00 - 13:00

 • featured image

  No pudem viure sense Cosmos (We can’t live without Cosmos)

  Dos cosmonautes, dos amics, tracten de fer el millor possible en el seu entrenament quotidià per fer realitat el seu somni. Però aquesta història no tracta només sobre aquest somni.

  Festivals i Premis: Oscar Nomination; Grand Prix Annecy; Krakow Special Jury Award; Ottawa Audience Award; Go Short Audience Award and Special Jury.

  Dir. Konstantin Bronzit / RU / 15'
 • featured image

  Cargols (Escargore)

  Aquesta comèdia de terror és tan temible que et traurà de la teva closca! Claude i els seus amics tenen un munt de problemes quan trien l’enciam equivocat per dinar. Ara han de trobar la manera de sortir d’aquest món d’horrors abans que formin part del menú!

  Festivals i Premis: Clermont-Ferrand; Cryptshow; 3D Wire; Holland Animation Film Festival; HAFF; Florida Film Festival; Festival Roanne; SIGGRAPH 2016.

  Dir. Olivert Hilbert / NZ / 5'06''
 • featured image

  Dunder

  La guerra de boles de neu de Bulder contra Modika s’interromp quan Lex els roba l’atenció amb un joc tranquil. Frustrat, Bulder ho intenta reconquerir, convertint-se en un pla maliciós que pot arribar a lamentar…

  Festivals i Premis: GIFFONI; Kortfilmfestivalen; Curtas Vila do Conde; Curtocircuito de Portugal.

  Dir. Endre Skandfer / NW / 10'08''
 • featured image

  Bollyworld

  Amb el seu ball indi devocional, Radha entra en un món de colors fantàstics. Encantat per la flauta de Krishna, Radha se sent aviat com al paradís. Però tot el que brilla és realment d’or en aquest món perfecte? Una història sobre les aparences i l’acceptació.

  Festivals i Premis: Indisches Filmfestival; Muestra del Festival de Cine-Danza FIVER.

   

  Dir. Monira Kamal / DE / 7'07''
 • featured image

  Flipant en rosa (Gnarly in pink)

  Un documental protagonitzat per unes nenes skaters intrèpides (i coquetes).

  Festivals i Premis: Tribeca Film Festival – Official Selection; NYT Op-Docs; BCN Sports Film Festival; Traverse City Film Festival; Florida Film Festival; Big Sky Documentary Film Festival; Frozen River Film Festival.

  Dir. Kristelle Laroche, Ben Mullinkosson / EEUU / 8'04''
 • En obres (En chantier)

  Simon viu amb la seva mare, Élodie, en una llar en construcció perpètua. Es resigna a l’absència diària de Élodie, obsessionada amb la rehabilitació de casa seva. Fascinat per les màquines, Simon troba consol en una retroexcavadora emmagatzemada en un camp proper.

  Festivals i Premis: Golden Elephant – 27th Travelling Festival de Rennes; Prize of the Departemental Council and Special Mention Secondary school’s Prize – 16th International First Short Film Festival of Pontault Combault;  Jury’s Special Mention – 19th Festival Ecran libre of Aigues-Mortes; My French Film Festival.

  Dir. Julie Grossetête / FR / 12'51''
 • featured image

  Som-hi! (Come on!)

  Han robat la corona del rei! Els tres tenen una cosa en ment: tenir la corona. El rei sap que matarà una víctima innocent…

  Festivals i Premis: Special Jury Price – Plein la bobine 2015; Clermont-Ferrand; Interfilm Berlin; DOKUFEST.

  Dir. Nicolas Diologent / FR / 3'30''