2014


 • featured image

  Electric Soul

  Una visió elèctrica d’ una a micropolis en un zumzeig.

  Dir. Joni Männistö / Finlàndia i Corea / 5'
 • Krot na more (The Mole at the Sea)

  Quan arriba l’estiu, tothom vol anar a la platja, amb cotxe, amb tren… El talp tampoc s’ho vol perdre, i comença a excavar. Quan hi arriba, tot sembla molt tranquil, però això no durarà gaire…

  Dir. Anna Kadykova / Russia / 5'
 • featured image

  Cabaret Kadne

  Otto i Lola dos artistes de cabaret omplen la seva vida amb la seva passió: actuar.

  Dir. Anna Solanas i Marc Riba / Espanya / 5'
 • featured image

  Communicating Vassels

  La biosfera està plena de denses connexions. L’adició d’alguna cosa en un lloc significa la desaparició d’una altra cosa en un altre lloc. Si alguna cosa nou s’agrega, sovint poden ocórrer canvis que ningú podria haver esperat.

  Dir. Andres Tenusaar / Estònia / 5'
 • featured image

  Linear

  Un petit ninot arrossega un corró per pintar la línea blanca de la carretera mentre els cotxes, ferotges, circulen al voltant -i per sobre!- d’ell. Però ell somia en fer altres coses…

  Dir. Amir Adomi / Brasil / 6'13"
 • featured image

  Bajo la almohada

  Documental d’ animació realitzat a partir de dibuixos I veus d’un grup de nens residents a una clínica de la Índia. La guitarra, els balls, una excursió al mar, els gats Sweety i Kitty i les germanes que els cuiden, són alguns dels tresors i somnis que els nens guarden sota el coixí.

  Dir. Isabel Herguera / Espanya / 8'32"
 • featured image

  Luminaris

  Cada matí, els habitants d’ aquest món es desperten i s’ arrosseguen per la llum solar cap a les seves oficines, com si la llum fós una força magnética. El protagonista te una feina rutinària a una fàbrica de làmpares. Però té alguna cosa més pensada que podrà canviar l’ordre de les coses.

  Dir. Juan Pablo Zaramella / Argentina / 6'20"
 • featured image

  Tulkou

  Papoo, un vell pescador d’una illa remota, pesca un “ Tulkou” i se l’emporta a casa esperant que puguin ser amics. El vell pescador, emocionat pels canvis i la companyia no veu que està davant una criatura molt diferent.

  Dir. Sami Guellai/Mohamed Fadera / França / 10'55"
 • featured image

  Le Vagabond de St. Marcel

  La història d’un home sense casa que viu al metro. Aparentment no té gran cosa, però a les profunditats del metro troba tot el que necessita. Un dia es dona compte que sempre hi ha algú vigilant.

  Dir. Rony Hotin / França / 8'04"
 • featured image

  Beerbug

  Joe regenta una benzinera al costat de la carretera. Decideix prendre’s una merescuda cerveza. Els seus esforços per disfrutar de la seva beguda fracasen ja que algú l’ està robant davant dels seus nassos.

  Dir. Ander Mendia / Espanya / 7'43"
 • featured image

  Forever Mime

  Dos mimos es barallen per l’ amor d’una noia. La lluita es converteix en una batalla èpica.

  Dir. Michael Visser / Països Baixos / 7'11"
 • featured image

  Oripeaux

  A un poble aïllat, una nena es fa amiga d’una manada de coiots. Els habitants del poble acaben d’una manera brutal la relació sense imaginar-se el que els espera.

  Dir. Sonia Gerbeaud et Mathias de Panafieu / França / 10'
 • featured image

  The Cowboy in Color

  En un món en blanc i negre, un cowboy pren els colors del seu barret, però un corb li roba el barret i el món es torna gris. Una faula sobre les partícules elementals en tècnica RGB.

  Dir. Trygve Nielsen / Noruega / 6'43"
 • featured image

  Shave it

  En una selva on gegants màquines excavadores tallen la vegetació, un mico troba un màquina d’afaitar i decideix usar-la. Amb aparença humana viatja a la ciutat i es disposa a enfilar els escalafons de la societat.

  Dir. Fernando Maldonado, Jorge Tereso / Argentina / 4'
 • Anina

  Anina Yatay Salas és una nena de deu anys. El seu nom és un palíndrom que provoca el riure d’alguns dels seus companys d’escola, en particular de la Yisel, a qui Anina veu com una “elefanta”. Quan se li esgota la paciència, Anina s’enreda en una baralla amb la Yisel.

   

  Dir. Alfredo Soderguit / Urugay / 80'
 • featured image

  Bird food

  Un preciós dia d’ estiu, un home de negocis content es menja el seu dinar a un banc del parc. Veu un parell de coloms, els dona trocets del seu deliciós entrepà. Elles en volen molt més. L’home reclama el seu esmorzar.

  Dir. Richard Keane / Irlanda / 5'
 • featured image

  Dip N’ Dance

  Un home burgés d’uns quaranta anys l’apassiona que els seu mobles l’obeixin sense questionar, finalment descubrirà que la música que poseim, finalment ens poseix.

  Dir. Hugo Cierzniak / França / 6'15"
 • featured image

  Odissey 2050

  El canvi climàtic és la lluita de la nostra generació. La missió d’Odissea 2050 és proporcionar una plataforma entusiasta i divertida perquè joves a tot el món s’involucrin en la lluita contra el canvi climàtic. Es tracta d’unir a la gent en un propòsit comú i que es diverteixin mentre ho fan. El curtmetratge del ens porta al futur a l’any 2050 i veiem l’estat del nostre planeta si continuem tractant-lo com ho fem en el dia d’avui.

  Dir. Miquel Bermejo / Costa Rica - Anglaterra / 12'57"
 • featured image

  Tritón el pequeño hechicero

  Tritó és un nen bruixot d’uns sis anys. Viu en una caseta enmig del bosc, al costat del seu gat negre Carbó, envoltat de tots els seus potingues i ingredients estranys. En veure que Elvira ha caigut en un terrible encanteri que la va transformant en una infinitat d’animals, no dubtarà a deixar a un costat els seus quefers per iniciar una gran aventura al costat d’ella per aconseguir que torni a ser una nena.

  Dir. Anna Solanes, Marc Riba / Espanya / 7'30"
 • featured image

  Papi Pong Peng

  Un dia de pesca inoblidable per un avi i el seu net.

  Dir. Carol-Ann Belzil Normand / Canadà / 1'42"
 • featured image

  Premier Automne

  Abel viu a l’hivern i Apolline viu a l’estiu. Aïllats a les seves pròpies “naturaleses”, mai es van conèixer. Se suposa que no deurien conèixer-se. Així que quan Abel creua la frontera i descobreix a Apolline, la curiositat és abrumadora. La seva trobada aviat es torna més complicat del que podrien imaginar…

  Dir. Carlos De Carvalho, Aude Danset / França / 10'31"
 • featured image

  Dents de lait

  La pèrdua d’una dent, juntament una gran desaparició, posa el món d’un nen potes enlaire, cosa que fa que creixi més ràpid del que ell desitja.

  Dir. Julie Charette / França / 4'20"
 • featured image

  O’ Xigante

  Un gegant porta una nena en el seu cor. El seu cor és com una gran finestra des d’on la nena descobreix i entén el món en què vivim … Un dia, ella haurà de marxar. Amb la seva maleta plena de somnis i esperances començarà a crear un nou món amb l’herència dels seus pares. Això és créixer!

  Dir. Luis da Matta Almeida, Julio Vanzeler / Espanya / 10'35"
 • Les aventures de Tadeo Jones

  Tadeo sempre ha desitjat convertir-se en un arqueòleg aventurer i famós. No obstant això passa els seus dies somiant entre les grues i el ciment de l’obra on treballa. L’oportunitat de complir els seus somnis es presenta quan el seu amic, un prestigiós arqueòleg, rep una misteriosa taula de pedra, la clau que condueix a la Ciutat Perduda Paititi i al seu llegendari tresor. A punt d’emprendre el viatge, l’arqueòleg pateix un inoportú accident i de Toactlum  i és Tadeo qui l’ ha reemplaçar en l’expedició.

  Dir. Enrique Gato / Espanya / 90'
 • featured image

  Just Neighbours

  Aquesta pel·lícula muda i en blanc i negre ens parla sobre la relació de dues famílies veïnes molt diferents entre si . Tots fan esforços per portar-se bé els uns amb els altres, però algunes situacions els portaran a enemistar-se i barallar-se. No obstant això, una situació crítica els porta a reconciliar-se.

  Dir. Harold Lloyd / EUA / 13'
 • featured image

  Alice in Wonderland

  És una tarda d’ estiu. Alicia sommia adormida i veu un conill blanc que va tard, li diu. Alicia el segueix intrigada. La primera adaptació del famós conte de Lewis Carroll.

  Dir. W.W Young / EUA / 28''
 • featured image

  The Count

  Un ajudant de sastre molt maldestre acaba essent acomiadat de la feina. El mateix dia que l’acomiaden es fa passar per un comte i va a la festa d’una noia jove rica i soltera amb la intenció de seduir-la. Allà, organitza un sarau que acaba en baralla, i ha d’abandonar la celebració a corre-cuita, fugint perquè no l’atrapin.

  Dir. Charlie Chaplin / EUA / 20'12''
 • featured image

  Us

  En una escena verge i sense temps, els homes vaguen sense rumb… Fins que comencen a ploure pedres i això els hi crida l’atenció. Aquests guanyen la possessió d’aquest objecte que desconeixen i ho qüestionen. Aquests comportaments parlen de la natura d’aquesta
  estranya humanitat.

  Dir. Ulrich Totier / França - Bèlgica / 9'
 • featured image

  Sausage

  La plaça idílica del mercat per dos venedors ambulant d’artesanies és envaïda per un
  venedor de menjar ràpid que desplega el seu arsenal per robar-los tots els clients.

  Dir. Robert Grieves / Regne Unit / 7'
 • featured image

  My strange grandfather

  Una persona creativa sovint sembla estranya, divertida i una mica boja. Inclús els seus amics i familiars no sempre ho entenen i, sovint se senten avergonyits d’ella. Però de vegades es pot crear un veritable miracle – simplement d’escombraries.

  Dir. Dina Velikovskaya / Rússia / 8'
 • featured image

  Leaving home

  El pare del Richard decideix que ja és gran per marxar de casa i l’ envia al món. Richard torna a casa cada dia d’una manera ben estranya fins una desafortunada alteració fa canviar-ho tot.

  Dir. Joost Lieuwma / Països Baixos / 6'
 • featured image

  Fata Morgana

  Sota el sol abrasador del desser, Eduardo – un venedor de llimonada – està lluitant contra l’impuls de beure’s la seva última ampolla de refrescant llimonada. Però quan un client assedegat arriba arrastrant-se al seu stand, les coses donen un gir inesperat.

  Dir. Frodo Kuipers / Països Baixos / 4'
 • featured image

  Rising hope

  Tots coneixen el camí, però pocs realment s’endinsen en ell. Creixent esperança, un
  dels cavalls més ràpids del món, s’atreveix a ser un dels pocs.

  Dir. Milen Vitanov / Alemanya / 10'
 • featured image

  Farmer Jack

  Jack Jansen porta una vida d’un granger feliç. Quan els preus cauen repentinament,
  es veu atrapat en una espiral descendent dramàtica, i ha de treballar més dur per menys diners. Un venedor i un científic semblen tenir la solució. Això serà la solució als seus problemes? O podria ser pitjor el remei que l’enfermetat?

  Dir. Arjan Wilschut / Països Baixos / 13'
 • featured image

  Cycloid

  Un home anònim se’n va a dormir al seu llit, i als seus somnis viatja sense cos per tot
  el món, deixant enrere el seu apartament i fins i tot la seva ciutat.

  Dir. Tomoki Kurogi / Japó / 3'
 • featured image

  Land

  Abstracció i metamorfosis.

  Dir. Masanobu Hiraoka / França / 3'
 • featured image

  Snap

  La vida submarina sembla idíl·lica per tot el món menys per una petita criatura anomenada Snap. No sap pescar i tot el món se’n riu d’ell; fins que un dia coneix a una granota que li mostra una manera diferent de solventar els seus problemes i lliurar-se dels matons.

  Dir. Thomas G. Murphy / Bèlgica / 6'
 • featured image

  The Sunshine Egg

  “The Sunshine Egg”, explica la història de Lotte, una gallina engabiada. Ella
  s’esforça en va en complir la seva tasca diària i simplement no aconsegueix el que es requereix d’ella.

  Dir. Michael Haas / Alemanya / 5'
 • featured image

  The tumblies

  Entra al món lúdic dels tres Tumblies i el seu gos. És tot diversió, joc, descoberta i
  fantasia.

  Dir. Patrick Raats / Països Baixos / 5'
 • featured image

  Hop frog

  Un espai en blanc indefinit, esquitxat de forats on estranyes criatures surten
  disparades sense parar. Les relacions més ridícules poden créixer entre ells.

  Dir. Leonid Shmelkov / Rússia / 5'
 • featured image

  The girl who missed the bus

  La noia que va perdre l’autobús és un petit conte sobre una nena caminant per un
  món estrany completament fet de paper.

  Dir. Anne Lucht / Alemanya / 1'
 • featured image

  Miriam’s food processor

  Míriam és a la cuina fent un batut de llet amb el processador d’aliments. Però la seva estimada gallina continua pressionat els botons equivocats i finalment l’aparell s’estavella contra el terra. Sembla que funciona. Més tard la mare vol fer-lo servir, però l’aparell s’ha tornat boig.

  Dir. Andres Tenusaar / Estònia / 6'
 • featured image

  Monster symphony

  Una nena organitza assajos de veu amb els seus amics monstres per anar a la
  ciutat i espantar als adults.

  Dir. Kiana Naghshineh / Alemanya / 7'
 • featured image

  Stick out

  De vegades la vida no tracta sobre el destí, sinó sobre el viatge.

  Dir. Anthony Farqukar-Smith / Regne Unit / 1'25"
 • featured image

  La fenêtre

  A un nen no li agrada estar al carrer i prefereix llegir contes a casa que el fan somiar. Però un dia coneix a una nena de la seva edat i se n’adona que no és pas com l’heroi del seu llibre.

  Dir. Camille Müller / França / 5'
 • featured image

  Grand Prix

  Cel serè. Vehicles a punt en la línia de sortida. Blas, Iván i Héctor ocupen les seves posicions. Això està a punt de començar! Preparats, llestos…

   

  Dir. Anna Solanes, Marc Riba / Espanya / 7'
 • featured image

  Els Smortlybacks

  En un altiplà un cuidador d’elefants i la seva manada realitzen un sorprenent i interminable viatge.

  Dir. Ted Sieger, Wouter Dierick / Xina-Suïssa / 5'
 • featured image

  Holding brothers hand

  Dos germans: El més gran és fort i audaç, el més jove, delicat i tímid. Però l’un sense l’altre, mai podrien portar-se bé en el seu entorn, ja que es complementen entre sí.

  Dir. Kiana Naghshineh / Alemanya / 5'14"