FESTIVAL

Andorra Kids’ Film Festival és la nova proposta d’oci familiar, concebuda per Kids AND Films per desenvolupar activitats, esdeveniments i productes culturals destinats a nens i pares.

NENMENJANTCinema, música i tecnologia són els pilars bàsics d’aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica. Andorra Kids’ Film Festival es fonamenta en l’originalitat i la innovació per a crear continguts que fomentin entre els més petits l’ interès per descobrir nous estímuls. Andorra Kids’ Film Festival promou la conducta creativa a través de propostes i contextos enriquidors que afavoreixin la interactivitat entre nens i pares.

Andorra Kids’ Film Festival està pensat perquè nens i pares aprenguin gaudint del cinema, l’art i la tecnologia d’una manera original i innovadora. Concebut per a una generació de pares i mares que volen compartir amb els seus fills una manera de viure el temps lliure. Pares i mares que busquen la fórmula de compaginar les seves vides i compartir les seves aficions, que van al cinema, concerts, a exposicions, que viatgen… I que volen gaudir de tot això amb els seus fills.

ANDORRA

INFO_ANDORRAAndorra, el país dels Pirineus, és un dels estats més petits del món; un estat independent amb més de mil anys d’ història. Compta amb més de 70.000 habitants de diverses nacionalitats i gairebé el 20% de  la seva població són nens i nenes.

El Principat d’Andorra alberga un patrimoni cultural ric, amb elements destacats a cadascuna de les seves poblacions i valls. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme, benestar, relax… També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’ una àmplia oferta de comerços de tots els sectors. A Andorra també t’ espera una gran activitat cultural: museus, galeries d’ art, monuments, festivals, un excepcional patrimoni d’ art romànic…La seva gastronomia és un altre dels grans plaers a descobrir.

Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa:  el 90% del país és territori forestal. Si vols més informació, et recomanem visitar  www.visitandorra.com

ESPAIS

Centre Comercial l’ illa Carlemany és la seu principal del festival. És un dels punts neuràlgics de comerç, oci i entreteniment d’Andorra. Una amplia oferta d’oci i comerç concentrada en un espai únic, ampli, còmode, cèntric i agradable, que acull activitats complementàries d’animació.

Cinemes illa Carlemany compta amb 5 sales  situats a la planta segona del Centre Comercial.

Av. Carlemany, 70. AD700 Escaldes- Engordany (Andorra)

www.illa.ad

PREUS

Entrada única per cada sessió al cinema (nens/es i adults):  4

Pots comprar la teva entrada online o directament a les taquilles del cinema.

Cal recollir sempre les entrades als cinemes màxim 30 minuts abans de cada sessió.


Clients MORA BANC  Júnior: gratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Alumnes inlinguagratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Socis del Cub Piolet: gratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Socis del Club Super 3:   gratuït  ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

logo_super3_color1Segell-Gratuit-Super3-Vermell

  • Obligatori portar el teu carnet als cinemes
  • Has d’anar acompanyat d’un adult
  • El teu carnet és personal i no el pots deixar a ningú perquè l’utilitzi
  • L’ entrada gratuïta amb el carnet no es pot associar a altres promocions, visites en grup o excursions escolars

TALLERS CREATIUS  a l’Illa: gratuïts i oberts