FESTIVAL

Andorra Kids’ Film Festival és la nova proposta d’oci familiar, concebida per l’entitat sense afany de lucre Kids AND Films  per desenvolupar activitats, esdeveniments i productes culturals destinats a nens i pares.

NENMENJANTCinema, música i tecnologia són els pilars bàsics d’aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica. Andorra Kids’ Film Festival es fonamenta en l’originalitat i la innovació per a crear continguts que fomentin entre els més petits l’ interès per descobrir nous estímuls. Andorra Kids’ Film Festival promou la conducta creativa a través de propostes i contextos enriquidors que afavoreixin la interactivitat entre nens i pares.

Andorra Kids’ Film Festival està pensat perquè nens i pares aprenguin gaudint del cinema, l’art i la tecnologia d’una manera original i innovadora. Concebut per a una generació de pares i mares que volen compartir amb els seus fills una manera de viure el temps lliure. Pares i mares que busquen la fórmula de compaginar les seves vides i compartir les seves aficions, que van al cinema, concerts, a exposicions, que viatgen… I que volen gaudir de tot això amb els seus fills.

ANDORRA

INFO_ANDORRAAndorra, el país dels Pirineus, és un dels estats més petits del món; un estat independent amb més de mil anys d’ història. Compta amb més de 70.000 habitants de diverses nacionalitats i gairebé el 20% de  la seva població són nens i nenes.

El Principat d’Andorra alberga un patrimoni cultural ric, amb elements destacats a cadascuna de les seves poblacions i valls. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme, benestar, relax… També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’ una àmplia oferta de comerços de tots els sectors. A Andorra també t’ espera una gran activitat cultural: museus, galeries d’ art, monuments, festivals, un excepcional patrimoni d’ art romànic…La seva gastronomia és un altre dels grans plaers a descobrir.

Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa:  el 90% del país és territori forestal. Si vols més informació, et recomanem visitar  www.visitandorra.com

Pots fer la teva reserva al festival a l’ Hotel Cèntric Atiram i gaudeix d’un 12% de descompte. Introdueix el codi promocional (AKFF16) en la casella PROMO.

ESPAIS

Centre Comercial l’ illa Carlemany és la seu principal del festival. És un dels punts neuràlgics de comerç, oci i entreteniment d’Andorra. Una amplia oferta d’oci i comerç concentrada en un espai únic, ampli, còmode, cèntric i agradable, que acull activitats complementàries d’animació.

Cinemes illa Carlemany compta amb 5 sales  situats a la planta segona del Centre Comercial.

Av. Carlemany, 70. AD700 Escaldes- Engordany (Andorra)

www.illa.ad

 

PREUS

Entrada única per cada sessió al cinema (nens/es i adults):  4

Pots comprar la teva entrada online o directament a les taquilles del cinema.

Cal recollir sempre les entrades als cinemes màxim 30 minuts abans de cada sessió.


Clients MORA BANC  Júnior: gratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Alumnes inlinguagratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Socis del Cub Piolet: gratuït ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

Socis del Club Super3:   gratuït  ( passeu per taquilla amb el carnet identificatiu)

  • Segell-Gratuit-Super3-VermellObligatori portar el teu carnet als cinemes
  • Has d’anar acompanyat d’un adult
  • El teu carnet és personal i no el pots deixar a ningú perquè l’utilitzi
  • L’ entrada gratuïta amb el carnet no es pot associar a altres promocions, visites en grup o excursions escolars

TOTS A TAULA! al Foro Social FNAC Andorra: gratuït.

TALLERS CREATIUS  a l’Illa: oberts i gratuïts.