7 -15 abril 2018

About

Andorra Kids’ Film Festival és un festival de cinema, música i cultura contemporània, un espai de trobada intergeneracional on conflueixen grans i petits amb un desig comú: compartir cultura i noves experiències.

Amb el lema “Els infants són els protagonistes”, Andorra Kids’ Film Festival és un esdeveniment cultural, lúdic i pedagògic.

Entenent l’art com una eina de formació, Andorra Kids’ Film Festival ofereix, a més de sessions de cinema, altres activitats culturals.

La seva programació heterogènia presenta curtmetratges i llargmetratges de gran qualitat, exhibits —i en molts casos premiats— als principals festivals de cinema internacionals i que no se solen veure a les sales comercials.

La propera edició, la quarta, de l’Andorra Kids’ Film Festival ofereix:

  • Sessions de projecció per al públic escolar (de 2 a 12 anys) organitzades per franges d’edat. Els centres educatius que participin al festival disposaran d’un dossier pedagògic per treballar a l’aula els continguts audiovisuals vistos.
  • Un ventall ampli d’activitats per al públic familiar durant tot el cap de setmana. Des de la seva primera edició, Andorra Kids’ Film Festival s’ha afirmat com un espai de trobada intergeneracional, en el qual infants i adults comparteixen noves experiències culturals.

Veniu a descobrir un cinema plural i divers en un marc incomparable: Andorra, el país dels Pirineus!

Objectius

  • Apropar el cinema, com a eina pedagògica, a les escoles. 

 

  • Oferir una opció d’oci que es pugui compartir en família.

 

  • Formar els espectadors del futur desenvolupant el seu esperit crític.

 

  • Fomentar la multiculturalitat mitjançant la projecció de pel·lícules que reflecteixen diferents maneres d’entendre i d’interpretar el món.

 

  • Estimular valors com la imaginació, la cultura de l’esforç, la diversitat, la integració, el respecte del medi ambient, l’autoestima, etc.